Wil jij investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet welke bij jou past? Om erachter te komen welke crypto je wilt moet je je eerst verdiepen in de crypto die er is en over de markt en exchanges waar crypto op wordt verhandeld. Bitcoins vergelijken doe je zo!

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten cryptocurrencies, maar de grootste en meest bekendste is Bitcoin. Maar wat is dan de grootste en veiligste beurs? In Nederland is de meest bekende en de meest veilige beurs die van Bitvavo. Bitvavo biedt de beste en meest complete dienstverlening aan voor Bitcoin.

Bitvavo is de grootste Nederlandse Bitcoin beurs met een eigen orderboek die vele andere cryptovaluta ondersteunt. Verder biedt Bitvavo wallet ondersteuning aan voor haar klanten. De klantentegoeden worden netjes apart beheerd in een stichting. Verder biedt Bitvavo een crypto staking dienstverlening aan waardoor Bitvavo gebruikers automatisch een rentevergoeding verdienen over hun crypto-tegoeden. Bitvavo heeft de zaken veilig op orde gemaakt voor haar gebruikers en stelt haar gebruikers in staat om passief geld te verdienen.

Welke cryptomunten zijn er?

Cryptomunten zijn digitale en op cryptografie gebaseerde munteenheden. Deze cryptovaluta wordt tegenwoordig gezien als alternatief voor reguliere fysieke munteenheden zoals de Europese Euro en de Amerikaanse Dollar. Inmiddels is cryptocurrency langzamerhand meer de reguliere munteenheden aan het overnemen.

Eigenlijk zijn er twee soorten cryptomunten. De Bitcoins en de Altcoins. De Bitcoin is de allereerste cryptomunt. Toen dit een succes bleek te zijn, volgde meer cryptomunten. Deze cryptomunten worden Altcoins genoemd. Het zijn eigenlijk gewoon alternatieve munten.

Hieronder drie van de grootste cryptomunten in marktwaarde:

– Bitcoin

– Etherium

– Binance Coin

Leave a Comment on Bitcoins vergelijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *